در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۱ مرداد ۱۳, جمعه



ناهار تابستانه کوفته بادمجان با سالاد شیرازی


کوفته بادمجان برای (۶)نفر

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پیاز۱عدد متوسط

بادمجان ۶ تا ۸ عدد

گوجه فرنگی ۳عددA

رب گوجه ۲ق غ

آردنخودچی (دلخواه)۲ق غ

طرز تهیه:
بادمجان ها را سرخ کرده وکنارمیگزاریم.بعد گوشت مان را با پیاز رنده شده
وآرد نخودچی٬زردچوبه ونمک کاملأ ورزمیدهیم تا مواد یکدست شود وآنها رابه شکل توبهای کوچک درآورده وسرخ میکنیم.بادمجانهاوگوجه های حلقه شده را در کف ظرف مورد نظر میچینیم وربمان را در یک لیوان آب حل میکنیم .کوفته ها را به مواد افزوده ورب حل شده را بر روی آنها میریزیم.برای چاشنی میتوان از آبلیمو ویاآبغوره هم استفاده کرد.(البته طبخ سنتی آن با غوره تازه است که من دسترسی نداشتم.)بعد میگذاریم با حرارت کم کاملأ جا بیفتد.
نوش جان

جگرمرغ با خمیر فیلو



جگرمرغ با خمیر فیلو
                            
موادلازم:
جگر مرغ۵۰۰گرم 
قارچ خورد شده ۲۰۰گرم
پیازچه خورد شده۲۰۰گرم
گوجه خورد شده ۱۰۰گرم
تخم مرغ زده شده ۱عدد
کره ۵۰گرم
رب گوجه ۱ق غ
زردچوبه٬نمک٬فلفل به میزان لازم
آبلیمو۱ق غ

پیازچه ها را خرد کردم.

با کره تفت دادم.

قارچ ها راخوردکردم وباپیازچه ها وزردچوبه٬نمک٬فلفل تفت دادم.

جگر ها را به قطعات کوچک خردکردم.


با بقیه مواد تفت دادم .

گوجه ها ورب وآبلیمورااضافه کردم وتفت دادم تا کاملأ آبش کشیده شود.



قالب را چرب کردم وخمیر را در قالب پهن کردم و کمی از مواد را در آن ریخته وپیچیدم. 



با قلمو تخم مرغها را برروی خمیر زدم.

درفربا درجه ۱۸۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دادم.
نوش جان

پنکیک ذرت



پنکیک ذرت
مواد لازم برای 6 نفر:
خمیر برای پنکیک:
  شیر ۵۰۰ میلی لیتر 
  آرد  ۲۵۰گرم 
  تخم مرغ ۱عدد
 نمک نوک قاشق چایخوری


اول شیر، آرد، تخم مرغ و نمک را با یکدیگر کاملأ مخلوط میکنیم و به تدریج  دانه دانه سرخ میکنیم . (روغن در حدی که کف ظرف چرب شود) 

مود لازم برای پر کردن پنکیک:
خردل۱ قاشق چایخوری(میتوانید از سس خردل نیز استفاده کنید۱ قاشق مربا خوری)
 ژامبون  ۲۰۰گرم
 پنیرورقه ای به تعداد
 فلفل  دلمه ای قرمز 
 کنسرو ذرت ۱عدد متوسط
 پنیرسفید(فیلادلفیا )۱۰۰گرم
روغن برای سرخ کردن
خردل مان را با پنیرسفید مخلوط میکنیم.روی سطح پنکیک آماده شده رابا مخلوط خردل و پنیرآغشته میکنیم بعد روی آن یک ورق پنیر و‍ژامبون به ترتیب پهن کرده و برروی آن کمی ذرت وفلفل قرمز خورد شده میریزیم وبعد به صورت کتابی میپیچیم وسرخ میکنیم.
نوش جان