ایم دستور پخت اشکنه ،..درس کنین بخورین لذتش ببرین ....
مواد لازم برای 6 نفر:
پیاز=2 تا 3 عدد
روغن=100 گرم(2/1 لیوان سرخالی)
تخم مرغ=3 تا 4 عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=2 قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. آرد و
شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم در صورت مصرف زرچوبه آن را
اضافه می نمائیم بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند
جوش بزند. به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم. تخم مرغها را در ظرفی
می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم مرتب
بهم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود. بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در
ظرف می کشیم.نوش جانتان!