اینوخودم خیلی دوست دارم و واسه مهمانی غذای بسیار شیک و خوش طعم.
رولت اسفناج
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد
خمیر هزار لا یا پستری ۲تا۳ بسته به دلخواه سایز مورد نظر
اسفناج تازه ۳ بسته
پنیر فتا یا تبریزی ۱قالب ۲۵۰ گرمی
تخممرغ ۲ عدد
نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواهطرز تهیه:
رولت اسفناج
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد
خمیر هزار لا یا پستری ۲تا۳ بسته به دلخواه سایز مورد نظر
اسفناج تازه ۳ بسته
پنیر فتا یا تبریزی ۱قالب ۲۵۰ گرمی
تخممرغ ۲ عدد
نمک فلفل سیاه و زردچوبه به میزان دلخواهطرز تهیه:
ابتدا اسفناج را شسته و بد از گرفتن آب آنها آنرا خورد کنید اما نه
زیاد چون اسفناج بد از پختن خودش را جمع میکند .اسفناجها را بدون آب
میپزیم (توجه داشته باشید که آب آنها کاملا باید تبخیر شود) و پنیرمان را
بصورت مکعبهای کوچک در آورده و اضافه میکنیم و تخممرغها را با نمک فلفل
و زردچوبه زده و به اسفناج و پنیر میافزایم.
وقتی مواد آماده شد خمیر
هزار لا را پهن کرده بهتر است که اندازه خمیرها یکسان باشد به قطر نیم
سانت.
.بعد بمقدار ۱قاشق غذاخوری از آنرا برداشته و در قسمت پاینی خمیر
قرار داده و آنرا رول میکنیم وقتی رول شد آنرا به صورت دایره وار
میپیچیم و با خلال دندان محکم میکنیم.
وبعد در خاتمه با برس تخممرغ زده
شده را بر روی آن میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه با درجه ۱۸۰ سانتیگراد در فر
از قبل گرم شده قرار میدهیم