رولت گوشت
مواد لازم: (برای ۲ عدد_)
۱.گوشت چرخی :۱ کیلو۲.پیاز :۱عدد۳.نان تست :۲عدد۴.شیر: نصف پیمانه۵.تخم مرغ : ۱ عدد۶.آرد سوخاری:در صورت نیاززرد چوبه ،نمک،پیاز : به میزان لازم
مواد میانی رولت:زرشک:۳قاشق غذا خوریمغز گردو خورد شده:۳قاشق غذاخوریجعفری خورد شده:۴قاشق غذاخوریتخم مرغ پخته خورد شده یا به صورت درسته ۲ عدد
مواد لازم برای سٔس رولترب گوجه :۲قاشق غذاخوریسیر :۲حبّهسبزی معطر خشک(طرخان و ریحان)به میزان لازمروغن:۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:ابتدا شیر را بر روی نانها ریخته تا خیس بخورند بعد گوشت را با پیاز
رنده شده و تخم مرغ و ادویه جات به خوبی ورز میدهیم و نان را اضافه میکنیم
و به خوبی ورز میدهیم تا کاملا مواد یکدست شود.
تا زمانی که گوشت به دست نچسبد اگر به دست چسبید آرد سوخاری اضافه میکنیم تا به دست نچسبد.
و مواد میانی را به ترتیب ردیف به ردیف بر روی
گوشت پهن میکنیم
و به آرامی به وسیله کاغذ آنرا رول میکنیم
وبعد دوطرف آنرا سرخ
کرده و در ظرف مورد نظر میگذاریم.
و سبزی معطر را با آن افزوده و
در آخر آب را میفزاییم وقتی سٔس غلیظ شد نیمی از آن را بر روی رولت میریزیم و
نیم دیگر را برای سرو آن نگاه میداریم.