در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۱ اردیبهشت ۳۱, یکشنبه


رولت گوشت


مواد لازم:  (برای ۲ عدد_)

۱.گوشت چرخی :۱ کیلو۲.پیاز :۱عدد۳.نان تست :۲عدد۴.شیر: نصف پیمانه۵.تخم مرغ : ۱ عدد۶.آرد سوخاری:در صورت نیاززرد چوبه ،نمک،پیاز : به میزان لازم
مواد میانی رولت:زرشک:۳قاشق غذا خوریمغز گردو خورد شده:۳قاشق غذاخوریجعفری خورد شده:۴قاشق غذاخوریتخم مرغ پخته خورد شده یا به صورت درسته ۲ عدد
مواد لازم برای سٔس رولترب گوجه :۲قاشق غذاخوریسیر :۲حبّهسبزی معطر خشک(طرخان و ریحان)به میزان لازمروغن:۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:ابتدا شیر را بر روی نانها ریخته تا خیس بخورند بعد گوشت را با پیاز رنده شده و تخم مرغ و ادویه جات به خوبی‌ ورز میدهیم و نان را اضافه می‌کنیم  و به خوبی‌ ورز میدهیم تا کاملا مواد یکدست شود.
 


 تا زمانی‌ که گوشت به دست نچسبد اگر به دست چسبید آرد سوخاری اضافه می‌کنیم تا به دست نچسبد.


در مرحله بعدی وقتی‌ گوشت آماده شد آنرا بر روی کاغذ فویل و یا کاغذ روغنی به قطر ۱ سانت باز می‌کنیم


 و مواد میانی را به ترتیب ردیف به ردیف بر روی گوشت پهن می‌کنیم

 و به آرامی به وسیله کاغذ آنرا رول می‌کنیم


وبعد دوطرف آنرا سرخ کرده و در ظرف مورد نظر می‌گذاریم.


برای تهیه سٔس رب را با روغن سرخ کرده

 و سبزی معطر را با آن افزوده و در آخر آب را میفزاییم وقتی‌ سٔس غلیظ شد نیمی از آن را بر روی رولت می‌ریزیم و نیم دیگر را برای سرو آن نگاه میداریم.

در طول پخت رولت چند بار باید با قاشق سٔس را برای رولت بریزیم تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.مدت پخت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با ۱۸۰ درجه