ناهار تابستانه کوفته بادمجان با سالاد شیرازی
کوفته بادمجان برای (۶)نفر
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز۱عدد متوسط
بادمجان ۶ تا ۸ عدد
گوجه فرنگی ۳عددA
رب گوجه ۲ق غ
آردنخودچی (دلخواه)۲ق غ
طرز تهیه:
بادمجان ها را سرخ کرده وکنارمیگزاریم.بعد گوشت مان را با پیاز رنده شده
وآرد نخودچی٬زردچوبه ونمک کاملأ ورزمیدهیم تا مواد یکدست شود وآنها رابه شکل توبهای کوچک درآورده وسرخ میکنیم.بادمجانهاوگوجه های حلقه شده را در کف ظرف مورد نظر میچینیم وربمان را در یک لیوان آب حل میکنیم .کوفته ها را به مواد افزوده ورب حل شده را بر روی آنها میریزیم.برای چاشنی میتوان از آبلیمو ویاآبغوره هم استفاده کرد.(البته طبخ سنتی آن با غوره تازه است که من دسترسی نداشتم.)بعد میگذاریم با حرارت کم کاملأ جا بیفتد.
نوش جان
بادمجان ۶ تا ۸ عدد
گوجه فرنگی ۳عددA
رب گوجه ۲ق غ
آردنخودچی (دلخواه)۲ق غ
طرز تهیه:
بادمجان ها را سرخ کرده وکنارمیگزاریم.بعد گوشت مان را با پیاز رنده شده
وآرد نخودچی٬زردچوبه ونمک کاملأ ورزمیدهیم تا مواد یکدست شود وآنها رابه شکل توبهای کوچک درآورده وسرخ میکنیم.بادمجانهاوگوجه های حلقه شده را در کف ظرف مورد نظر میچینیم وربمان را در یک لیوان آب حل میکنیم .کوفته ها را به مواد افزوده ورب حل شده را بر روی آنها میریزیم.برای چاشنی میتوان از آبلیمو ویاآبغوره هم استفاده کرد.(البته طبخ سنتی آن با غوره تازه است که من دسترسی نداشتم.)بعد میگذاریم با حرارت کم کاملأ جا بیفتد.
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر