پنکیک ذرت
مواد لازم برای 6 نفر:
خمیر برای پنکیک:
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
آرد ۲۵۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
نمک نوک قاشق چایخوری
اول شیر، آرد، تخم مرغ و نمک را با یکدیگر کاملأ مخلوط میکنیم و به تدریج دانه دانه سرخ میکنیم . (روغن در حدی که کف ظرف چرب شود)
مود لازم برای پر کردن پنکیک:
خردل۱ قاشق چایخوری(میتوانید از سس خردل نیز استفاده کنید۱ قاشق مربا خوری)
ژامبون ۲۰۰گرم
پنیرورقه ای به تعداد
فلفل دلمه ای قرمز
کنسرو ذرت ۱عدد متوسط
پنیرسفید(فیلادلفیا )۱۰۰گرم
روغن برای سرخ کردن
خردل مان را با پنیرسفید مخلوط میکنیم.روی سطح پنکیک آماده شده رابا مخلوط خردل و پنیرآغشته میکنیم بعد روی آن یک ورق پنیر وژامبون به ترتیب پهن کرده و برروی آن کمی ذرت وفلفل قرمز خورد شده میریزیم وبعد به صورت کتابی میپیچیم وسرخ میکنیم.
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر