در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۰ بهمن ۸, شنبه

کاپ کیک اسفنجی


کاپ کیک اسفنجی 
:مواد لازم

تخم مرغ   ۶ عدد
شکر        ۶ قاشق سوپ خوری 
آرد سفید    ۶ قاشق سوپ خوری
(رنده پوست پرتقال , لیمویا (وانیل۱قاشق چایخوری

مواد تزئین روی کیک

خامه       ۲۵۰
رنگ غذا ۱ قاشق مربا خوری 
پودر قند   ۱قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فر را با درجه ۳۵۰ فارنهایت  روشن میکنیم
 زرده وسفیده را از هم جدا کرده.

 زرده را با شکر و وانیل کاملأ میزنیم تا کاملأ سفید و کشدار شود.

در مرحله بعد سفیده ها را میزنیم تا حدی که از ظرف نریزد.


سپس مخلوط زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد را به یکباره اضافه میکنیم.آرد نباید زیاد هم بخورد چون پف کیک میخوابد






من ازکاغذ روغنی استفاده کردم.شما میتوانید کل مواد را هم در غالب بزرگتری 
بریزید


و سینی فر را در طبقه اول از پائین قرار دادم به مدت ۴۵ دقیقه (تا ۱ ساعت نرمال است که اگر به  چنگالتان نچسبید کیک تان آماده است)بعد خنک شدن کاپ کیک ها   را با خامه وگیلاس شکری تزئین کردم 


 طرز تهیه خامه:
برای خوب فرم گرفتن خامه بهتر است که به مدت ۲۰دقیقه قبل از استفاده در فریزر گذاشته شود.

به خامه پودر قند و رنگ غذا را اظافه کرده و میزنیم تا اندازهای که از ظرف نریزد و جای خطوط همزن بر روی خامه باقی بماند.




پوره گل کلم

پوره گل کلم
:مواد لازم:
..گل کلم ۱ عدد متوسط
.سیب زمینی متوسط ۳ عدد
..کره ۵۰ گرم
.شیر ۱ پیمانه 
.نمک و فلفل به میزان دلخواه
..آویشن برای تزئین

طرز تهیه:

در ابتدا گل کلم را به گلهای کوچک قسمت کرده و با کمی آب میپزیم به حدی که با نوک کارد
کاملأ به راحتی از هم جدا شود.
.سیب زمینی های پوست گرفته شده را به۴ قسمت تقسیم میکنیم وبا آب وکمی نمک میپزیم.
.ابتدا آب ااضافه گلم کلم را گرفته و بعد با وسیله مناسب تبدیل به پوره میکنیم

 سیب زمینیهایمان را هم پوره کرده و با کره مخلوط میکنیم.
نمک و فلل را به کلم افزوده وبا مخلوط سیب زمینی وکره خوب مخلوط میکنیم.
در انتها شیر را افزوده و همینکه پوره کمی شکل سفت شدن به خودش گفت  از روی گاز
برداشته و با کمی کره و آویشن تزئین میکنیم.
   
   

خامه کتابی(نوعی شیرینی شیرازی)


(خامه کتابی(نوعی شیرینی شیرازی


مواد لازم:

تخم مرغ ........................................ 3 دانه

پودر قند ......................................... 130 گرم

آرد سفید ....................................... 150   "

بکینگ پودر ...................................... 1 قاشق غذاخوری

وانیل ............................................ 1 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

فر رو روی زیادترین درجه حرارت میذاریم تا داغ بشه


زرده تخم مرغ رو با وانیل و پودرقند میزنیم
سفیده های تخم مرغ رو میزنیم تا خشک مثل برف بشه و با زرده مخلوط میکنیم
آرد و بکینگ پودر و آرد، روی مایه الک و مخلوط میکنیم
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم


مواد رو بوسیله قیف و ماسوره بزرگ و ساده، بصورت بیضی و به فاصله روی کاغذ می چکانیم و روی اونا رو کمی پودر قند می پاشیم و در فر داغ شده، طبقه بالا و به مدت 5 دقیقه، میذاریم بمونه

وقتی از فر درآوردیم و سرد شدند، بین 2 نان رو خامه میذاریم و پایین نان را کمی فشار میدیم و به هم میچسباینم


روی خامه ها رو کمی پودر پسته میریزیم.