در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه




کیک ماست 
:مواد لازم

تخم مرغ ۴عدد
ماست غلیظ ۱پیمانه
آرد  ۲۵۰گرم(۲پیمانه)
شکر۲۰۰گرم(۱پیمانه)
بیکیگ پادر ۱/۵ قاشق مربا خوری
روغن ۱۵۰گرم ۱پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم.


زرده ها را با شکرورنده پوست پرتقال مخلوط میکنیم تا سفید و سفت شود .


روغن رامیزنیم تا نرم ولطیف شود.
سفیده را جداگانه به حدی میزنیم تااز ظرف نریزد






بیکینگ پادر را با ماست مخلوط میکنیم.
روغن را به  مخلوط زرده  و ماست می افزايیم.
سفیده را به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم.
آرد را اضافه میکنیم وبه سرعت تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم.
مایه را درون غالب از پیش چرب شده میریزیم باحرارت۳۵۰ درجه بمدت ۱ساعت در طبقه اول فر از پايین قرار میدهیم .
کیک مان باید کاملأ طلايی وپخته شود.
بعد از سرد شدن میتوانید انرا  با سلیقه خودتان دیزاین کنید.
این کیک بسیار ترد ولطف است.در خانه ما به ساعت نرسیده ناپدید شد.

ته چین مرغ


مواد لازم:


گوشت مرغ  ۶۰۰ گرم
روغن مایع ۱پیمانه ۱۰۰گرم
کره آب شده ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (در ازای هر پیمانه برج ۱عدد متوسط)
ماست غلیظ ۱ پیمانه ۲۵۰ گرم
زعفران ۱قاشق چایخوری
برنج به تعدادهر نفر۱ پیمانه




طرز تهیه:



مرغ را با ۲عدد پیاز میپزیم .
  ماست را درظرفی ریخته وکره آب شده را با آن ترکیب 
میکنیم.  
روغن مایه را به موادمان میافزايیم.


تخم مرغها را با هم زده وبا زعفران آب کرده با کل مواد مخلوط میکنیم.




ته غالب مورد نظرمان را چرب میکنیم

برنجمان را آبکش میکنیم




کف غالب را با یک لایه از برنج میپوشانیم 

کمی از سس را روی برنج می ریزیم




یک لایه از مرغ را روی سس ریخته و مجدادأ مراحل را  تکرار میکنیم.




 در نهایت برنج باقی مانده راسس ترکیب کرده و روی غالب را با فویل می پوشانیمبا ۳۰۰ درجه فارنهایت بمدت ۱ساعت در پنجره وسط فر قرار میدهیم.