کاپ کیک اسفنجی
:مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۶ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۶ قاشق سوپ خوری
(رنده پوست پرتقال , لیمویا (وانیل۱قاشق چایخوری
مواد تزئین روی کیک
خامه ۲۵۰
رنگ غذا ۱ قاشق مربا خوری
پودر قند ۱قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
فر را با درجه ۳۵۰ فارنهایت روشن میکنیم
زرده وسفیده را از هم جدا کرده.
زرده را با شکر و وانیل کاملأ میزنیم تا کاملأ سفید و کشدار شود.
در مرحله بعد سفیده ها را میزنیم تا حدی که از ظرف نریزد.
و سینی فر را در طبقه اول از پائین قرار دادم به مدت ۴۵ دقیقه (تا ۱ ساعت نرمال است که اگر به چنگالتان نچسبید کیک تان آماده است)بعد خنک شدن کاپ کیک ها را با خامه وگیلاس شکری تزئین کردم
طرز تهیه خامه:
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر