در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۰ بهمن ۸, شنبه

کاپ کیک اسفنجی


کاپ کیک اسفنجی 
:مواد لازم

تخم مرغ   ۶ عدد
شکر        ۶ قاشق سوپ خوری 
آرد سفید    ۶ قاشق سوپ خوری
(رنده پوست پرتقال , لیمویا (وانیل۱قاشق چایخوری

مواد تزئین روی کیک

خامه       ۲۵۰
رنگ غذا ۱ قاشق مربا خوری 
پودر قند   ۱قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فر را با درجه ۳۵۰ فارنهایت  روشن میکنیم
 زرده وسفیده را از هم جدا کرده.

 زرده را با شکر و وانیل کاملأ میزنیم تا کاملأ سفید و کشدار شود.

در مرحله بعد سفیده ها را میزنیم تا حدی که از ظرف نریزد.


سپس مخلوط زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و آرد را به یکباره اضافه میکنیم.آرد نباید زیاد هم بخورد چون پف کیک میخوابد






من ازکاغذ روغنی استفاده کردم.شما میتوانید کل مواد را هم در غالب بزرگتری 
بریزید


و سینی فر را در طبقه اول از پائین قرار دادم به مدت ۴۵ دقیقه (تا ۱ ساعت نرمال است که اگر به  چنگالتان نچسبید کیک تان آماده است)بعد خنک شدن کاپ کیک ها   را با خامه وگیلاس شکری تزئین کردم 


 طرز تهیه خامه:
برای خوب فرم گرفتن خامه بهتر است که به مدت ۲۰دقیقه قبل از استفاده در فریزر گذاشته شود.

به خامه پودر قند و رنگ غذا را اظافه کرده و میزنیم تا اندازهای که از ظرف نریزد و جای خطوط همزن بر روی خامه باقی بماند.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر