در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

عکس من
در آغاز هر کاری عشق حرف اول است.

۱۳۹۰ بهمن ۸, شنبه

خامه کتابی(نوعی شیرینی شیرازی)


(خامه کتابی(نوعی شیرینی شیرازی


مواد لازم:

تخم مرغ ........................................ 3 دانه

پودر قند ......................................... 130 گرم

آرد سفید ....................................... 150   "

بکینگ پودر ...................................... 1 قاشق غذاخوری

وانیل ............................................ 1 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

فر رو روی زیادترین درجه حرارت میذاریم تا داغ بشه


زرده تخم مرغ رو با وانیل و پودرقند میزنیم
سفیده های تخم مرغ رو میزنیم تا خشک مثل برف بشه و با زرده مخلوط میکنیم
آرد و بکینگ پودر و آرد، روی مایه الک و مخلوط میکنیم
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم


مواد رو بوسیله قیف و ماسوره بزرگ و ساده، بصورت بیضی و به فاصله روی کاغذ می چکانیم و روی اونا رو کمی پودر قند می پاشیم و در فر داغ شده، طبقه بالا و به مدت 5 دقیقه، میذاریم بمونه

وقتی از فر درآوردیم و سرد شدند، بین 2 نان رو خامه میذاریم و پایین نان را کمی فشار میدیم و به هم میچسباینم


روی خامه ها رو کمی پودر پسته میریزیم.









۴ نظر:

  1. خاطره جان پس شما باید شیرازی باشین منو یاد شیراز انداختین دستتون درد نکنه .

    پاسخحذف
  2. nosh jan azizam va balh man shiraziyam?shoma ham hamshahri hastid?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله خاطره جان منم شیرازیم از آشنائی باهات خوشبختم .

      حذف
  3. manam hamintor omidvaram ke betonim bishtar baham ashena beshim va tabadol nazar konim.

    پاسخحذف