(خامه کتابی(نوعی شیرینی شیرازی
مواد لازم:
تخم مرغ ........................................ 3 دانه
پودر قند ......................................... 130 گرم
آرد سفید ....................................... 150 "
بکینگ پودر ...................................... 1 قاشق غذاخوری
وانیل ............................................ 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر رو روی زیادترین درجه حرارت میذاریم تا داغ بشه
زرده تخم مرغ رو با وانیل و پودرقند میزنیم
سفیده های تخم مرغ رو میزنیم تا خشک مثل برف بشه و با زرده مخلوط میکنیم
آرد و بکینگ پودر و آرد، روی مایه الک و مخلوط میکنیم
کف سینی رو کاغذ روغنی میندازیم
مواد
رو بوسیله قیف و ماسوره بزرگ و ساده، بصورت بیضی و به فاصله روی کاغذ می
چکانیم و روی اونا رو کمی پودر قند می پاشیم و در فر داغ شده، طبقه بالا و
به مدت 5 دقیقه، میذاریم بمونه
وقتی از فر درآوردیم و سرد شدند، بین 2 نان رو خامه میذاریم و پایین نان را کمی فشار میدیم و به هم میچسباینم
روی خامه ها رو کمی پودر پسته میریزیم.
خاطره جان پس شما باید شیرازی باشین منو یاد شیراز انداختین دستتون درد نکنه .
پاسخحذفnosh jan azizam va balh man shiraziyam?shoma ham hamshahri hastid?
پاسخحذفبله خاطره جان منم شیرازیم از آشنائی باهات خوشبختم .
حذفmanam hamintor omidvaram ke betonim bishtar baham ashena beshim va tabadol nazar konim.
پاسخحذف